Personvernerklæring

Dette dokumentet handler om hvordan Stiftelsen Gran frivilligsentral samler inn, lagrer og benytter informasjon om personer. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hva dette betyr for deg.

Innledning

Ved Stiftelsen Gran frivilligsentral er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi innhenter, oppbevarer og bruker personopplysninger. Vårt mål er å være helt åpne om de data vi samler inn og gi deg forståelse for hvordan disse dataene brukes og evt. deles.

Hvilke opplysninger vi samler inn og behandler

Informasjon om våre frivillige

Frivilligsentralen holder kontakt med de frivillige og formidler frivillig innsats. Derfor har vi et register over de frivillige, der de frivillige gir sitt samtykke til lagring av følgende opplysninger:

  • Navn, fødselsdato, adresse, telefon, e-post, bilde
  • Hvilke aktiviteter den frivillige er med i
  • Hvilke oppdrag den frivillige deltar på

Frivillige som ønsker det, får tilgang til å logge inn på systemet, og kan da se kontaktopplysninger om de andre frivillige. Dette er gjort for å forenkle kontakten mellom de frivillige.

Vi sørger for at alle våre frivillige avgir taushetserklæring og innhenter politiattest for de som skal arbeide med barn og ungdom. I vårt register lagrer vi informasjon om taushetserklæring og politiattest.

Informasjon om våre brukere/tjenestemottakere

Når vi formidler frivillig arbeid til enkeltpersoner, trenger vi å ha kontaktinformasjon om de som mottar tjenestene. Dette gjøres for å forenkle kommunikasjon mellom de som er involvert og for å levere en god tjeneste.

Informasjon om våre deltakere

Når sentralen gjennomfører arrangement, trenger vi av og til å vite hvilke personer som deltar. Her lagrer vi for det meste kontaktinformasjon.

Informasjon om de som besøker nettsidene våre

For de som besøker våre nettsider, samler vi inn bruksdata for å kunne tilpasse sidene best mulig. Vi benytter Google Analytics til å måle bruken av nettsidene. IP-adressen anonymiseres ved at vi sletter den siste siffergruppen. All kommunikasjon foregår over sikker forbindelse med https.

Informasjon om de vi er i kontakt med

Vi lagrer ofte telefonnummer og e-post på de vi er i kontakt med. Når det gjelder e-post, tar vi vare på inn- og utgående e-poster for arkivbehov. Vi har ikke noe sentralbord, men bruker en mobiltelefon som hovednummer.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler informasjon om bruker/tjenestemottaker til frivillige der vi mener det er nødvendig. Ellers deler vi ikke personopplysninger med noen utenfor frivilligsentralen.

Dine rettigheter

Personer som har personopplysninger hos Stiftelsen Gran frivilligsentral kan be om følgende:

  • Få tilgang til personopplysninger vi har om vedkommende
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Kontaktinformasjon står nederst i dokumentet.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, er det fint om du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Kontaktinformasjon

  • Stiftelsen Gran frivilligsentral
  • Org.nr: 979541619
  • Kontaktpersoner
    • Hilde Tangen, daglig leder
    • Leila V Raustøl, styreleder
  • Telefon: 97551482/95239419
  • E-post: post@gran.frivilligsentral.no 
  • Adresse: Nedre Hagali 4, 2760 Brandbu


Flere dokumenter

Om Gran frivilligsentral Brua

Om Gran frivilligsentral Marka-Skjervum

Om Gran frivilligsentral Vassenden

Om Gran frivilligsentral Ung

Frivillighetens servicekontor - info.

Det skal være enkelt og morsomt å være frivillig i Gran. Det skal Frivillighetens servicekontor i Gran bidra til.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Registrer deg i frivillig-pool

Vi ønsker å etablere en frivillig-pool og her kan du melde din interesse.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Vedtekter og årsmeldinger

Styret og basisforeningene

Stiftelsen har 27 basisforeninger, og styret velges av disse på årsmøtet.

Om Gran flerkulturelle frivilligsentral

Ansatte

Her er oversikt over våre ansatte:

Historikk

Gran frivilligsentrals historie starter helt tilbake i 1981, da 9 humanitære foreninger siftet "Førsteprioritet for de eldre".

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Kurs for frivillige

Det skal være enkelt og morsomt å være frivillig i Gran og da er det viktig med inspirasjon og faglig påfyll.

Foreninger i Gran

Dokumentmaler

Her finner du enkle dokumentmaler som kan være nyttig for foreninger. Ta kontakt om det er andre dokumenter du savner her.

2019 © Stiftelsen Gran frivilligsentral