Lørdag 21 Oktober 2023
Kl. 17:00 - 20:00, Hadeland Kultursal
Brandbu skolekorps fyller 75 år - bli med på feiringa!
Jubileumskonsert i Hadeland Kultursal lørdag 21. oktober kl 17.00, og vi vil ha med flest mulig venner av BSK på feiringa!

Billetter kjøpes her.

I 1948 overlot Røykenvik Hornmusikkforening sine instrumenter til 10 barn, for å "få i gang yngre musikanter og rekruttere til de voksne musikkorpsene i bygda". Dette var starten på Brandbu skolekorps, og i år kan vi markere vårt 75 års jubileum!

Dette skal vi feire med jubileumskonsert i Hadeland kultursal lørdag 21. oktober kl 17.00, og vi vil ha med flest mulig venner av BSK på feiringa!

Vi stiller selvsagt med det som er dagens hovedkorps, mellomkorps og aspiranter, og i tillegg blir det innslag fra Jaren Hornmusikkforening. Det blir historiske tilbakeblikk, noen overraskelser underveis, jubileumskake, korpskafé, og ikke minst så vil vi ha med flest mulig tidligere og nåværende musikanter i et stort «veterankorps» på scena!

Vi ønsker hjertelig velkommen til både nåværende og tidligere musikanter, foreldre, dirigenter, instruktører, besteforeldre, familie, naboer, og alle andre venner av Brandbu skolekorps!

2024 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)