Tirsdag 23 April
Kl. 18:00, Lidskjalv
Louis Jacoby-norsk visesanger
Louis synger om unger, om kjærligheten, om skjærgården – om livene våre. Han er kjent for sine nære og treffende tekster som går under huden på publikum.

Vi gleder oss til å gi publikum den unike stemningen som bare Louis greier å formidle. Vi lover mye moro og et emosjonelt spenn som gir en vemodig tåre i øyekroken i det ene øyeblikket og et latteranfall i det neste. Louis’ konserter har du liksom med deg i sjela lenge etterpå. Stift nærmere bekjentskap med Louis på FB hvor over 23 000 tilhengere følger ham. Louis innehar Prøysenprisen, Herman Wildenveys Poesipris, Olav-Duun prisen m.m. og ikke å forglemme Årets Ølhund.

Vi kjenner ham bl.a. fra visa «Hverdag» som er kåret til en av Norges Nasjonalviser. Og visa «Litt gammal» har blitt en radio-hit av de helt store. Louis synger om unger, om kjærligheten, om skjærgården – om livene våre. Her venter vi fullt hus. Han er kjent for sine nære og treffende tekster som går under huden på publikum. Vi lover en flott konsert på Lidskjalv tirsdag 23.april kl.18.

2024 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)