Fredag 18 August 2023
Kl. 09:00 - 15:00, Gran Ungdomsskole
Sommermusikkcamp
Avslutt sommerferien med musikk og venner! Dette er et gratis tilbud for deg som er 8 – 12 år (høstens 3 – 7 klasse). Opplegget er både for deg som aldri har spilt før og som er nysgjerrig på å prøve et instrument, for deg som spiller et instrument allerede og for deg som har spilt litt tidligere.
Vi tilbyr tre aktive dager med spilling, lek og moro. Du vil kunne prøve ulike instrumenter, være med å spille sammen med andre, leke ute med supre ungdommer og få nye vennskap på tvers av skoler.
Eksempler på instrumenter vi har er klarinett, kornett, fløyte, baryton, trombone og slagverk.
Vi kommer til å dele opp i grupper basert på alder og erfaring, mens uteaktivitetene blir på tvers av gruppene.
Selve musikk-opplegget vil være med kvalifiserte instruktører og til uteaktivitetene vil det i hovedsak være ungdommer fra korpset som bidrar som fritidsledere.
Opplegget er fra onsdag – fredag 16.-18. august på Gran ungdomsskole fra kl 0900-1500. Vi serverer enkel mat og frukt til mellommåltider.
Har du noen spørsmål, ta kontakt på post@granjenteogguttekorps.no eller kontakte oss via melding på vår Facebook-side Gran jente- og guttekorps eller Brandbu Skolekorps.
For påmelding trenger vi navn på barnet, alder, skole, om barnet har spilt et instrument før (evt hvilke instrument) og eventuelle allergier. Påmeldingsskjema: https://forms.gle/B9c3dURRhmQP1V6x6
Vi gleder oss til å møte alle dere som vil spille sammen i sommer!
Takk til Gjensidigestiftelsen for støtte til prosjektet!
Musikkhilsen fra
Brandbu Skolekorps og Gran jente- og guttekorps i samarbeid med Hadeland Kulturskole


2024 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)