Bocca (Petanque) banen Trivselshuset - Brua

Bocca/Petanque bane bak Trivselshuset er nå preppet og klar for en ny sesong - lek og morro. Kom sammen med venner og hygg dere. Har du ikke kuler (?)...........kuler får dere låne i Trivselshuset. VÆLKØMMIN.
Flere nyheter

SKRAVLA - AVLYST

Håndarbeid, kaffe og noe attåt! Vi ønsker vælkømmin åkkesom............ om du liker å skravle, eller er god til å lytte. Vi møtes i Trivselshuset i Brua. Tirsdag 11.05.21 kl 1200-1300. Pga. korona restriksjoner, kan vi dessverre pt. bare være 10 stk. samlet inne (blir vi flere påmeldte, løser vi det - hvis sol trekker vi ut). Meld deg på tlf. eller SMS til Marianne tlf.:47 38 23 11. Førstmann til mølla ...........vi sees.

Sanitetsforeningene i Gran har pakket matvarer for utdeling

Takk for besøket i Trivselshuset i dag. Takk for det flotte arbeidet dere gjør for at andre skal ha det bra.

Koronatiltak i Gran fom 27.04.21

GOD PÅSKE

Trivselshuset i Brua har hatt gleden av å "huse" vaksineteamet i Gran kommune i flere uker. Etter påske, starter vaksineringen opp på Sagatangen i Vassenden. Vi vil takke vaksineteamet og alle dere frivillige som har bidratt til trivelige dager og vaksinering. Vi gleder oss til å bidra, også i fortsettelsen. Vi ved Gran frivilligsentral ønsker alle en fredfull og solrik påskehøytid. Nå går det mot lysere tider.

NYE KORONA RESTRIKSJONER 16.03.21 til 11.04.21

Gran frivilligsentral følger de nye korona tiltaksreglene, og må dessverre stanse alle planlagte inne og uteaktiviteter fra nevnte dato. Ta gjerne kontakt med oss for en prat. Husk at din telefonstemme kan bety mye for en annen. Vi håper at alle holder seg friske. Vi sees og snakkes snart. PS. Koronavaksinering fortsetter som planlagt.

Kontakt

Nedre Hagali 4
2760 Brandbu

Organisasjonsnummer
979541619

Sosiale media

2021 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)