"Eldre ut på middag"

Koronatiden har vært utfordrende for mange. Ikke minst har mange eldre blitt sittende alene uten mulighet for sosial kontakt.Prosjektet «eldre ut på middag» er et samarbeid mellom helse og omsorg i kommunen, Gran frivilligsentral, Hadeland Glassverk og Hadeland taxi. Vi håper dette kan være et hyggelig tilbud til eldre hjemmeboende som har vært alene og isolert under pandemien, Max antall plasser. Påmelding til Marianne tlf 47382311

Nå vil Statsforvalteren i Innlandet og Gran kommune glede eldre som har vært ensomme under koronapandemien.

– Vi er utrolig glad over å kunne fortelle at vi har fått tildelt penger fra Statsforvalteren til å invitere noen ut på middag. 

Målet er å gi eldre over 65 år en meningsfull og sosial aktivitet – helt gratis. Tilbudet gjelder mandag til fredag i uke 26.

– Vi inviterer til middag på Hadeland Glassverk, og håper så mange som femti personer melder seg. Hvor store gruppene blir avhenger av hvilke dager som passer best for den enkelte. Dersom noen trenger skyss blir de hentet. Det dekkes også av tilskuddet, forteller Slette.

Det er også mulig å be om å få med en følgesvenn fra Gran frivilligsentral for den som har behov for det.

– Da er det bare å ta kontakt med Gran frivilligsentral og melde seg på, sier enhetslederen, som ser fram til ei uke med mange hyggelige og sosiale treffpunkt.



2024 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)