Frivillighetens servicekontor i Gran blir realitet!

Takket være gave fra Sparebankstiftelsen Gran, kan vi endelig starte Frivillighetens servicekontor i Gran!

Stiftelsen Gran frivilligsentral har lenge ønsket å opprette Frivillighetens servicekontor i Gran. Med kommunal støtte i 2018 klarte vi å ha noen måneders drift, men på grunn av manglende tilskudd fra Kulturdepartementet ble videreføring satt på vent.

Styret i Sparebankstiftelsen Gran ser også potensiale og muligheter ved Frivillighetens servicekontor, og gir oss gave til ett års drift slik at vi får testet ut idèen.

Det er vi selvfølgelig veldig glade og takknemlige for.

Frivillighetens servicekontor skal bistå foreninger med oppgaver de opplever som utfordrende, feks registrering, søknader, rapportering. Vi tenker også å bidra til at foreninger får kompetanse til å gjøre slike ting selv, ved feks å holde kurs i styreverv, søknadsskriving og rapportering etc. Det viktige her er hva foreningene selv ønsker, og vi vil ta kontakt med hver enkelt forening for å høre hva de evt ønsker hjelp til.

Servicekontorets viktigste oppgave blir å få oversikt over alt som finnes av frivillighet i kommunen, slik at det er lett å finne sin forening eller aktivitet og bli med som frivillig.  

Se Hadeland:

https://www.hadeland.no/nyheter/gran-frivilligsentral/sparebankstiftelsen-gran/prosjektgave-gir-oppstart-av-et-servicekontor-for-frivilligheten-i-gran/s/5-21-493064?amp%3Bns_fee=0&%3Bns_linkname=editorial.share.article&%3Bns_mchannel=editorial.facebook&%3Bns_source=editorial.facebook&fbclid=IwAR3kNFXNsWmFMLIK1Qe3i0mUgY70bEu1w7kWkEiGk-2Yk6W7BxNGIydTKFY

Kontakt

Nedre Hagali 4
2760 Brandbu

Organisasjonsnummer
979541619

Sosiale media

2021 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)