Ny frivilligsentral i Gran!

Statsråd Rigmor Aaserud kom med gladnyhet til Gran!

Tilskudd til ny frivilligsentral i Gran

Det er med stor glede vi kan fortelle at Stiftelsen Gran frivilligsentral har fått innvilget søknaden til KUD om opprettelse av Gran frivilligsentral Vassenden. Stiftelsen blir nå eiere av to frivilligsentraler i Gran kommune, en i Brua og en i Vassenden, hver med 100 % stilling! Fredag fikk vi besøk av statsråd Rigmor Aaserud som hadde fått æren av å overbringe nyheten: “Dere driver en frivilligsentral i et bredt spekter, med mye forskjellig og med mange lag og foreninger som deltar. Det er et nåløye å komme gjennom med en tilskuddssøknad om etablering av frivilligsentral. Det er moro å få lov å fortelle om en slik nyhet", sier statsråd Aasrud. Hun poengterte at den gode driften og brede aktiviteten er et kvalitetsstempel for frivilligarbeidet i Gran.Dette er en bekreftelse på at den jobben vi gjør og har gjort i mange år er riktig og at det blir lagt merke til – også på nasjonalt nivå. 

http://www.hadeland.net/Nyheter/lokale_nyheter/article6675944.ece

Flere nyheter

SOMMEREN ER HER...............

Vi går nå inn i juli mnd., og vi kjenner at solen varmer. Det vokser og gror....... det blir deiligere og deiligere badevann...............nyt det!

Trivselshuset fikk besøk av Ordfører Randi Eek Thorsen

Trivselshuset i Brua fikk i dag hyggelig besøk av ordfører Randi Eek Thorsen. Hun er meget kunnskapsrik, engasjert, og interessert i hvordan vi felleskap kan skape en en god fremtid for bygdas befolkning. Hun setter stor pris på alt det som gjøres av frivillig arbeide rundt om i Gran kommune. Frivillig engasjement er viktig for at bygda vår også i fremtiden, skal være det beste sted på jord. TAKK.

TRIVSELSHUSET NYTT NAVN SKILT

Trivselshuset har fått opp et nytt navn skilt (som dekker de gamle HTR bokstavene). Takket være gave fra Ola Lygna (Seigerud), lot dette seg gjøre. Vi fikk også beachflagg som vi kan bruke ute i forbindele med arr.. Tusen Tusen takk Ole. VÆLKØMMIN.

Besøk av varaordfører på Lidskjalv

Gran frivilligsentral fikk i dag trivelig besøk av varaordfører i Gran, Pål-Arne Oulie. Pål-Arne viste stor interesse for det frivillige arbeidet som skjer rundt om i bygda og i husene Lidskjalv og Trivselshuset. Det er ikke få timer frivillige utfører for felleskapet i Gran. Frivillig engasjement og dugnadsånd har gjennom århundrer vært viktig for at vi har fått det gode fellesskapet vårt. Frivillig engasjement vil også være veldig viktig i fremtiden. Takk.

TAKK HILDE

I dag 30.04.20 var siste arbeidsdag ved Gran frivilligsentral (GFS) for Hilde. Hilde har arbeidet for GFS i ca 11,5 år. Vi takker Hilde for alt hun har bidratt med inn mot frivillig arbeide i Gran. Hilde har vært en viktig drivkraft for at Gran har en av Norges flotteste frivilligsentraler. Vi har to flotte hus - Lidskjalv og Trivselshuset, som vi i Gran kan være stolte av. Takk!

2020 © Stiftelsen Gran frivilligsentral