SKRAVLA

Håndarbeid, kaffe og noe attåt! Vi ønsker vælkømmin åkkesom............ om du liker å skravle, eller er god til å lytte. Vi møtes i Trivselshuset i Brua. Tirsdag 25.05.21 kl 1200-1330. Pga. korona restriksjoner, kan vi dessverre pt. bare være 10 stk. samlet inne (blir vi flere påmeldte, løser vi det - hvis sol trekker vi ut). Meld deg på tlf. eller SMS til Marianne tlf.:47 38 23 11. Førstmann til mølla ...........vi sees.
Flere nyheter

Språkkafé

VAKSINERING I GRAN

Informasjon om koronavaksinering i Gran Vi i Gran kommune vaksinerer innbyggere mot covid-19 (koronavirus). Dette er et tilbud til deg som bor i Gran og som er over 18 år. Du trenger ikke å betale noe for å få vaksinen, den er gratis. Registrer deg i vaksinekøen Hvis du ønsker å få vaksine mot covid-19, registrerer du deg i vår vaksinekø på følgende nettside: www.gran.kommune.no/koronavaksine Du kan få hjelp til å registrere deg ved å ringe koronatelefonen på telefonnummer 91 11 05 80 (tastevalg to). Telefonen er åpen mandag–fredag mellom klokka 10.00 og 14.00. Vi ønsker at du registrerer deg uansett om du vil ha vaksinen eller ikke. Dette gir oss i kommunen god oversikt over hvor mange vaksinedoser vi trenger. Mer informasjon om koronavaksine Vi i Gran kommune følger nasjonale prioriteringer når vi vaksinerer innbyggere mot koronavirus. Foreløpig har vi ikke nok doser til å vaksinere alle over 18 år – derfor gis tilbudet først til dem som trenger det mest. Du kan lese mer om prioritering, ulike vaksiner og status for vaksineringen i Gran på våre nettsider:  www.gran.kommune.no/koronavaksine  www.gran.kommune.no/spoersmaal-og-svar-om-koronavaksine Du kan også finne nyttig informasjon om koronavaksine på www.helsenorge.no/koronavirus/koronavaksine/

VAKSINERINGEN PÅ SAGATANGEN

Takk til alle som bidrar til at vaksineringen går sin gang på Sagatangen. Opptil 60 personer får vaksine pr. time (det er mange biler). Takk til frivillige inne og ute (ingen nevnt, ingen glemt). Dette får vi til sammen.

Sanitetsforeningene i Gran har pakket matvarer for utdeling

Takk for besøket i Trivselshuset i dag. Takk for det flotte arbeidet dere gjør for at andre skal ha det bra.

Bocca (Petanque) banen Trivselshuset - Brua

Bocca/Petanque bane bak Trivselshuset er nå preppet og klar for en ny sesong - lek og morro. Kom sammen med venner og hygg dere. Har du ikke kuler (?)...........kuler får dere låne i Trivselshuset. VÆLKØMMIN.

Kontakt

Nedre Hagali 4
2760 Brandbu

Organisasjonsnummer
979541619

Sosiale media

2021 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)