SOMMEREN ER HER...............

Vi går nå inn i juli mnd., og vi kjenner at solen varmer. Det vokser og gror....... det blir deiligere og deiligere badevann...............nyt det!

Året 2020 har så langt vært uvanlig også ved Gran frivilligsentral. Korona viruset har gjort at vi har lagt tilrette for aktivitet/samvær på en annen måte enn tidligere. Vi håper nå på bedre tider, og pt. planlegger vi på å gjøre tilnærmet noe av det vi gjorde tidligere fom. 01.09.20. Vi følger med på de helseråd som gis. 

Gran frivillig sentral har også dessverre redusert ansatte ressurser, (>halvert) første halvår 2020. Det vil selvsagt merkes på flere måter, men vi håper på forståelse for, og hjelp til å legge til rette for viktige felles aktiviteter. Takk til alle frivillige som bidrar på en fantastisk måte.

I sommer vil det ukentlig være trimgruppe med utgangspunkt i Lidskjalv, og gågruppe med utgangspunkt i Trivselshuset. 

Det er mulig å spille Boccia/Petanque på nypreppet bane ved Trivselshuset, eller hvorfor ikke møtes til en kopp kaffe og en god prat, ute på den vakre solsiden - Lidskjalv.

Gran frivilligsentral har redusert bemanning og økt responstid i ukene 28-31/20.

Det er mulig å nå oss på mail: post@gran.frivilligsentral.no, eller sms/tlf. 97551482.

GOD SOMMER fra Øyvind, Marianne, Veronica og Suaado

Flere nyheter

Trivselshuset fikk besøk av Ordfører Randi Eek Thorsen

Trivselshuset i Brua fikk i dag hyggelig besøk av ordfører Randi Eek Thorsen. Hun er meget kunnskapsrik, engasjert, og interessert i hvordan vi felleskap kan skape en en god fremtid for bygdas befolkning. Hun setter stor pris på alt det som gjøres av frivillig arbeide rundt om i Gran kommune. Frivillig engasjement er viktig for at bygda vår også i fremtiden, skal være det beste sted på jord. TAKK.

TRIVSELSHUSET NYTT NAVN SKILT

Trivselshuset har fått opp et nytt navn skilt (som dekker de gamle HTR bokstavene). Takket være gave fra Ola Lygna (Seigerud), lot dette seg gjøre. Vi fikk også beachflagg som vi kan bruke ute i forbindele med arr.. Tusen Tusen takk Ole. VÆLKØMMIN.

Besøk av varaordfører på Lidskjalv

Gran frivilligsentral fikk i dag trivelig besøk av varaordfører i Gran, Pål-Arne Oulie. Pål-Arne viste stor interesse for det frivillige arbeidet som skjer rundt om i bygda og i husene Lidskjalv og Trivselshuset. Det er ikke få timer frivillige utfører for felleskapet i Gran. Frivillig engasjement og dugnadsånd har gjennom århundrer vært viktig for at vi har fått det gode fellesskapet vårt. Frivillig engasjement vil også være veldig viktig i fremtiden. Takk.

TAKK HILDE

I dag 30.04.20 var siste arbeidsdag ved Gran frivilligsentral (GFS) for Hilde. Hilde har arbeidet for GFS i ca 11,5 år. Vi takker Hilde for alt hun har bidratt med inn mot frivillig arbeide i Gran. Hilde har vært en viktig drivkraft for at Gran har en av Norges flotteste frivilligsentraler. Vi har to flotte hus - Lidskjalv og Trivselshuset, som vi i Gran kan være stolte av. Takk!

TAKK FOR FANTASTISK INNSATS

2020 © Stiftelsen Gran frivilligsentral