Undersøkelse om Gran Frivilligsentral og Gran Foreningsportal!

Kjære sambygding/lag/foreninger Gran frivilligsentral ønsker å være en medspiller, sammen med de mange frivillige på aktiviteter i Trivselshuset/Lidskjalv og andre steder i bygda.

Vi har en strategiplan for årene 2020-2024, som sier noen om vårt engasjement for å styrke folkehelsen i Gran. Vi skal nå revidere strategiplanen for neste periode, og ønsker da innspill fra lag/foreninger og enkeltpersoner i Gran, for å vurdere "retningen" på vårt arbeide i tiden fremover.


I Gran så er det registret >180 lag/foreninger som gjøre en fantastisk innsats for mange. Gran frivilligsentral ønsker å være et supplement til eksisterende aktiviteter, dvs. at hvis frivillige vil bidra/starte opp en aktivitet som ikke allerede eksisterer, vil vi forsøke å bidra (evt. henvise dem til eksisterende lag/foreninger). Hvis eksisterende lag/foreninger ønsker bistand eller samarbeide om arr. vil vi også forsøke å bidra.


Gran frivilligsentral drifter foreningsportalen i Gran, som skal være en "møteplass" for de som søker etter lag/foreninger/aktiviteter i Gran. Foreningsportalen kan være et "utstillingsvindu " for ditt lag/forening, hvis dere oppdaterer informasjon der.


Vi håper at du/dere tar dere tid til å besvare denne undersøkelsen, da vi tror den er viktig for veien videre.

Lenke til elektronisk skjema her; https://forms.office.com/e/2e2T1TFGZL


Hvis noen ønsker å besvare spm. på papir, ta kontakt med undertegnede.


Vi ber om besvarelse innen 4. april 2024.


TAKK.


Med vennlig hilsen

Øyvind Haslestad

Leder Gran Frivilligsentral

Post: Nedre Hagali 4, 2760 Brandbu

Tlf.: 975 51 482

2024 © Stiftelsen Gran frivilligsentral (01.07.2020)